© 2019 by Blackbox Design Studios

The  Collins

The Collins is ideally located five miles south of downtown Fort Collins. The Max, a dedicated rapid bus transit system is 1,000 feet away, providing residents access to Mid-Town, Colorado State University and Downtown.

This Collins offers the highest quality and most unique amenities in the area with over 5,300 square feet of common interior space, 4 luxurious terraces exceeding 12,500 square feet and Fort Collins only roof top pool.

The project provides over 48% of the site as open space and landscaped areas. Sophisticated landscaping is planned throughout the site creating an urban oasis for both our residents and neighboring property owners to enjoy. Architectural elements and buildings are designed in a modern craftsman style. Mountain views are visible throughout the site and the backdrop of the site is set along the Mail Creek Nature Area, a protected open space area with several ponds and numerous animal species.